Senzaţional: Ce va păstra Oana Roman după divorţul de soţ

Eu nu mă bag în casele oamenilor, că-s o fată cinstită. Mai am oameni care se bagă ei în salonul meu. Dar stau un masaj, o iubire, o ţigară şi p-ormă pleacă.

Nu mă interesa Oana Roman cu viaţa ei personală deloc. Ştiam de ea de la o mătuşă de-a mea din Paşcani, care era cam curvă, şi care mi-a zis că pe vremuri, la revoluţie, femeile de la Apaca strigau „Nu vrem Kent, nu vrem valută/Vrem ca Roman să ne fută”. Numai că Petre Roman a futat mai puţin şi a adunat mai multă valută. Că fără valuta lui Petre Roman nu o mai futea nimeni pe fii-sa, Oana Roman. Acum cică ea divorţează de bărbatul ăla al ei. Să vezi acum scandal la partaj! Cel mai probabil, după divorţ ea va rămâne cu mai mult.

Ea o să rămână cu 180 de kile, iar el cu 70-80. Nu pare corect, dar legea o avantajează pe femeie la divorţ. Din şaormă cu de toate achiziţionată prin credit, Oana va păstra carnea, cartofii şi „de toatele”. Bărba-su a cerut şi el ketchup-ul, dar nu a primit decât poleala de la ambalaj. Se pare că Petre Roman va rămâne în întreţinerea soţului Oanei, că Oana a zis că ea nu-l ia pe tac-su. Costă cam mult întreţinerea lui Petrică. Nu, nu mănâncă cine ştie ce, că se menţine. Nici pe haine nu cheltuieşte, că mai are sacouri la două rânduri de când era premier. La el costă mult vopseaua de păr. Bă, dacă nu dă pe vopsea sume cu care alţii cresc opt copii, o soacră şi-un porc. Asta e damblaua lui, vopseaua de păr. Are patru cisterne în curte cu Londa Color negru 214. Iar când i se termină, că le termină repede, pune din goaşele copilului. Asta e!

O să vă mai ţin la curent cu mondenităţile pe care le mai auzim ca bârfe la salon.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele