Dieta minune prin care am slăbit 25 de kilograme

Înainte de a intra în branşă ca lucrătoare la salonul de masaj, am fost foarte grasă.

Eram atât de grasă, că nu se vedea frigiderul din spatele meu. Mâncam ca apucata din cauza stresului. Eram combinată cu un labagiu de viceprimar dintr-o comună din Vaslui, care mă punea să mi-o trag cu prefectul, ca să-i aprobe porcului fonduri europene nerambursabile.

Asta până într-o zi, când m-am enervat foarte tare. M-am uitat în oglindă şi mi-am spus: arăţi că o vacă! Fată, tu cum vrei să ieşi din mocirla asta, să scapi de sărăcie şi de viceprimari labagii, dacă se rupe patul cu tine de grasă ce eşti?

Aveam un metru şaptezeci şi 90 de kile. Mâncam trei pâini pe zi, că bani de şaorma, de unde? Din cur? Am căutat pe internet, am văzut sute de diete, cum o slăbit Mihaela Rădulescu, Gabriela Vrânceanu Firea, Bianca Drăguşanu, Oana Roman şi alte proaste care asta-i viaţă lor: să slăbească, s-ajungă decât piele, os şi silicon, ca să nu le fugă miliardarii din pat la o altă pocnitoare.

Dar eu de unde să am bani, pe vremea aia, pentru diete cu mâncare sofisticată, cu fructe de mare şi somon, care dacă le faci trei luni, te costă cât un Logan? Şi atunci am găsit soluţia cea mai ieftină: dietă pe baza de laxative şi vomitive. După fiecare masă îmi băgăm degetele-n gât şi luăm trei pastile de Ciocolax. În două săptămâni, am ajuns la spital, cu perfuzii. Eram scândură, mă bătea vântu'. Despre ce eforturi am făcut ulterior ca să arăt ca un fotomodel futabil, vă povestesc altădată. Vă pup pe toţi pi unde vreţi, da' numai pi bani!

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele