Cum m-am distrat cu marele castigator de la Loto 6 din 49

Am avut placerea sa-l primesc ieri la salon la mine pe Andrei, vasluian de-al meu, care o nimerit toate numerele de la Loto 6 din 49 - adica 24, 16, 38, 27, 11 şi 3. Cu numerele astea, prostu' o ridicat marele premiu de 3,5 milioane de euro. Wow, ce de-a banet, m-am udat toata doar cat am vazut cecul!

 

L-am intrebat ce fel de masaj vrea - cu sampanie Moet, cu icre negre, cu ulei de motor, cu scrumbii, cu frisca, orice! Va dati seama, eram in stare sa renunt la toti penisii din lume, sa tin deschis toata ziua doar pentru Andrei. Am aflat ca ma urmareste pe pagina de Facebook, stia de la maica-mea unde am salonul. Cica este in limba dupa mine si vrea o relatie lunga, bazata pe masaj intelectual, politica murdara si sex vorbit.

 

Va dati seama, aici nu vad in fiecare zi milionari in euro facuti la Loto. De aceea m-am mirat cand mi-o spus ca ma ia cu el doua saptamani in insulele Seychelle, la Paris si la Toscana. Cu conditia sa nu-l mai fut pe Liviu Dragnea. Pot sa ma leg de PSD, in general, de taranii din judetul Teleorman, de Grindeanu sau de Ponta, de Ciorbea, dar nu de Dragnea. Cenzura pe fatza, sa mor eu!

 

I-am spus asa, bai Andrei, oi fi tu milionar facut peste noapte, dar pe mine nu ma cumpara nimeni. Eu am principii! Ce gandesc, aia spun. Mai bine cu banii astia pe care i-ai castigat la pacanele, fa un mall mai ca lumea in Vaslui, sa aiba taticu de unde sa-si ia chiloti. Sau du-te si ia-ti ceva de baut, ca sa nu te mai imbeti cu apa rece ca Dragnea este bun de prim ministru.

 

 

 

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele