Cum am luptat cu masajul contra cutremurului

Încă de când mi-am făcut salon de masaj aici la Bucureşti mi-a fost frică de cutremur.

Auzisem că cea mai sigură clădire este Casa Poporului, pe care a făcut-o Ceauşescu ca să nu moară el nici la un atac nuclear, nu doar la cutremur. Am mai auzit de la un miliardar, fost securist, client al meu pe bani grei, că cică în ciuda la faptul că s-a furat foarte mult ciment la construirea Casei Poporului, tot avem acolo nişte ziduri groase, că nici dacă iese un vulcan din fundul Pământului, din China, direct sub Casa Poporului, nu doar că nu se întâmplă nimic, dar nici măcar nu se trezesc parlamentarii in somnul de la şedinţe.

Eu eram az'noapte la ora unu la masaj cu un vânzător de brânză din Mărginimea Sibiului, care a luat banii pe  telemea şi venise la mine la Salon. Întâi el a crezut că e vreo jucărie sexuală de-a mea care îl zguduie şi mi-a zis de la obraz: „Cucoană, mai lasă-mă cu vibratoarele tale, că eu nu mi-s pervers din ăia!”

P-ormă când am văzut noi că lustra se zgîlţâie fără vibrator, am zbughit-o amândoi. El afară, în frig, îmbrăcat decât cu uleiul de masaj, eu la icoana din hol să spun o rugăciune anticutremur.

Până să ne dumirim s-a liniştit cutremurul şi ne-am văzut cu toţii de treabă. Aşa că eu vă aştept şi azi la salon, unde nu am nici o crăpătură de la cutremur. Rog idioţii perverşi să nu mai dea glume cu crăpătura, că nu suntem la CAP.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele