Cauzele incendiului din Bamboo: „Nişte ţărani cu bani au văzut că extintoarele fac spumă şi le-au băut crezând că sunt şampanii scumpe.”

Mi-a relatat un barosan plin de fiţe, şi gol de bani, cum a fost cu incendiu din Bamboo. Cică ar fi şi varianta unei mâini criminale. Ar fi mâna criminală cu care unii de la Bamboo, care au rămas fără bani de curve, fac labă. Apoi se zice că, în momentul izbucnirii incendiului, s-a raportat această mare problemă. Extinctoarele au fost consumate pe post de şampănii Moet de nişte ţărani care nu mai văzuseră aşa ceva. Cum a fost posibil aşa ceva?

 

În primul rând aproape toţi oamenii erau grav drogaţi. Unii chiar cu zăpadă din aceste instinctoare, pe care au confundat-o cu cocaina. Apoi un grup de ţărănuşi din Teleorman, care plătiseră bani grei lui Botezatu ca să le aranjeze o întâlnire cu Donald Trump au descins în club. Ei, ţăranii, auziseră la TV că alde Dragnea a mers şi s-a pozat şi a dat mâna cu mâna cu care Donald Trump se şterge la fund. Iar Botezatu, şi Castellano ăla, le-au promis la fraieri că îi duce să dea mâna cu Trump. Le-au luat un milion de euro şi le-au spus că de banii ăştia vine Trump la Bucureşti special pentru ei. Apoi le-au spus că Bamboo este ambasada SUA. Tăntălăii au crezut, au decartat, iar la Bamboo au dat mâna cu Iulia Albu, care avea pe cap o găină aşezată într-un cuib de barză. Dar complexul de fashion găină/cuib părea în lumina reflectoarelor exact ca marmota pe care o poartă pe cap Donald Trump. Ţărănuşii au muşcat momeala, au dat mâna cu Iulia Albu şi au invitat-o la ei la un grătar când s-o mai îndrepta vremea. Apoi fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia a lovit din greşeală un extinctor, acesta s-a desigilat şi a început să scoată spumă din aia albă. Târleţii noştri s-au repezit imediat, au achitat 3000 de euro pentru şampania care credeau ei că este extinctorul şi au băut-o. Bun şi uite aşa de-asta s-a luptat greu împotriva incendiului. Acum vă spun că la mine la salon am atât extinctoare regulamentare, cât şi o tulumbă de pompieri gata plină cu vin căpşinică de la un unchi a lui tata, deci staţi liniştiţi pe partea asta. Hai, vă pup pe toţi pe unde vreţi, dar numai pe bani!

 

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele