Vladimir Putin: „Vream să petrec un week-end la Marea Neagră, dar la Mamaia era foarte scump. A fost mult mai ieftin să anexez Crimea

Am avut zilele trecute un client la salon care a luptat în Armata Roşie Sovietică din Afganistan până-n Cecenia. Mi-a dezvăluit resorturile politicii imperialiste ale lui Putin.

Cică Putin şi-a fi dorit în 2014 să petreacă o zi, două pe litoralul Mării Negre. Încercase la celelalte mări şi Oceane unde are Rusia ieşire, dar nu prea i-a priit. Fusese cu o lună înainte la plajă în Novaia Zemlea, în Oceanul Arctic. Ştia că e frig, d-asta l-a şi ascultat pe consilierul lui pe probleme climatice, slipi şi submarine nucleare, care l-a sfătuit să-şi pună nişte slipi croşetaţi din lână.

Cu toate astea apa la Oceanul Arctic a fost cam rece, aşa că Putin a sunat în România, la un prieten de-ai lui paznicul de la beniznăria Lukoil de la intrarea în Mangalia. Ăsta era beat mort, dar a apucat să-i spună că o noapte la Mamaia este echivalentul gazului pe care Rusia îl dă anual Ucrainei şi Germaniei.

Atunci Putin s-a supărat şi a zis: „Decât să cheltuiesc aiurea la Mamaia, banii e vodcă poporului rus, mai bine mă restrâng. Cuceriţi Crimea! Mă duc să-mi caut slipul. Dacă nu găsesc slipul, va trebui să debarcăm cu trupele la Vama Veche, ca să stau la nudişti.”

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Flory si ura 15 martie

Flory si ura