Vladimir Putin: „Vream să petrec un week-end la Marea Neagră, dar la Mamaia era foarte scump. A fost mult mai ieftin să anexez Crimea

Am avut zilele trecute un client la salon care a luptat în Armata Roşie Sovietică din Afganistan până-n Cecenia. Mi-a dezvăluit resorturile politicii imperialiste ale lui Putin.

Cică Putin şi-a fi dorit în 2014 să petreacă o zi, două pe litoralul Mării Negre. Încercase la celelalte mări şi Oceane unde are Rusia ieşire, dar nu prea i-a priit. Fusese cu o lună înainte la plajă în Novaia Zemlea, în Oceanul Arctic. Ştia că e frig, d-asta l-a şi ascultat pe consilierul lui pe probleme climatice, slipi şi submarine nucleare, care l-a sfătuit să-şi pună nişte slipi croşetaţi din lână.

Cu toate astea apa la Oceanul Arctic a fost cam rece, aşa că Putin a sunat în România, la un prieten de-ai lui paznicul de la beniznăria Lukoil de la intrarea în Mangalia. Ăsta era beat mort, dar a apucat să-i spună că o noapte la Mamaia este echivalentul gazului pe care Rusia îl dă anual Ucrainei şi Germaniei.

Atunci Putin s-a supărat şi a zis: „Decât să cheltuiesc aiurea la Mamaia, banii e vodcă poporului rus, mai bine mă restrâng. Cuceriţi Crimea! Mă duc să-mi caut slipul. Dacă nu găsesc slipul, va trebui să debarcăm cu trupele la Vama Veche, ca să stau la nudişti.”

Comentarii
Episoade recente toate episoadele