Top 3 cele mai depravate femei din istorie. Se prostituau şi încercau senzaţii tari cu...


De-a lungul istoriei au existat femei care au doborât orice canon al sexualităţii. Toate proveneau din familii bogate, nobile şi influente. Unele au condus chiar imperii.Una dintre femeile care a intrat în cartea recordurilor din punct de vedere sexual a trăit acum mai bine de 2000 de ani în Roma Antică. Se numea Valeria Messalina şi a fost împărăteasă a celui mai puternic imperiu din lumea antică.

Messalina s-a născut în anul 22 d HR într-o familie romană respectabilă. Mai precis, era înrudită cu împăratul Octavian Augustus. Despre copilăria ei se ştie foarte puţin. Important este faptul că la 15 ani se căsătoreşte cu verişorul ei de rangul II, Claudius, un bărbat de 50 de ani aflat la a treia căsătorie.
 Plăcerea pentru sex era mai importantă decât onoarea. Poetul Juvenal scria în satierele sale că împărăteasa ajunsese să lucreze incognito la un bordel din Roma, tocmai pentru a-şi satisface această plăcere de sex.
Totodată împărăteasa Messalina a bătut şi un record al rezistenţei sexuale. Mai precis se spune că Valeria Messalina a făcut un concurs cu o prostituată. Cine rezista să facă sex cel mai mult, câştiga. Ei bine, prostituata a rezistat 24 de ore, în timp ce Messalina a reuşit să câştige cu o oră de sex în plus.

                             
Culmea, una dintre cele mai destrăbălate femei din Evul Mediu a fost fiica unui papă. Mai precis este vorba despre Lucrezia Borgia, fiica lui Rodrigo Borgia, un cardinal spaniol ajuns papă sub numele de Alexandru al VI lea. Lucrezia s-a născut în 1480 la Subiaco în Italia, fiind al treilea copil al cardinalului spaniol Rodrigo Borgia, arhiepiscop de Valencia. Acesta va ajunge papă în 1492. Lucrezia este însă un copil nelegitim.
Faţa ei era mai degrabă alungită, cu un nas mic, părul auriu şi lung,cu ochii fără o culoare anume, cu gura plină, dinţii de un alb uluitor şi bustul admirabil proporţionat”, o descria un curtean al vremii. Lucrezia a fost căsătorită de mai multe ori, rămânând fie văduvă din cauza vieţii tumultoase dar şi ucigaşe a familiei Borgia, fie alegându-se cu mărituşul desfăcut de propriul tată, atunci când soţul nu mai reuşea să-i fie de folos. Lucrezia este descrisă ca o femeie pasională, dispusă la orgii sexuale chiar în palatele tatălui său. Se spune că avea numeroşi amanţi. Era pasională dar şi ucigaşă. Îi plăcea să seducă iar mai apoi să-şi ucidă amanţii incomozi cu ajutorul unui extract otrăvitor. Mai mult decât atât a fost acuzată că a fost amanta propriului frate, Caesare, alături de care ar fi avut un copil.


O altă femeie care nu se dădea în lături de la iubire era chiar împărăteasa unui dintre cele mai importante imperii ale secolului al XVIII lea. Mai precis este vorba despre Ecaterina cea Mare împărăteasa Rusiei în perioada 1762-1796.  A fost un monarh iluminat, fiind avidă de ştiinţă şi modernism. Tocmai de aceea însuşi Diderot i-a spus”cea mare”. În schimb împărăteasa era înebunită după sex. Tocmai de aceea a avut numeroşi amanţi. De-a lungul domniei a avut 14 amanţi oficiali pe care-i copleşea cu titluri, daruri scumpe şi domenii. A avut însă, se presupune, sute de alte relaţii pasagere. Cel mai celebru amant, după locotenentul Orlov a fost Gergory Potemkin.

La 67 de ani deşi bătrână şi bolnavă a avut un amant foarte tânăr. Mai precis un ofiţer de numai 22 de ani. În jurul apetitului ei sexual au fost elaborate numeroase legende. Una dintre acestea este aceea că făcea sex cu armăsarii din grajdurile imperiale. Se spune că ar fi murit în timpul unui astfel de act sexual.
 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele