Sex cu negri si blonde la Casa Alba

Am vazut pe internet ca toate publicatiile asa-zise quality au pus-o la zid pe o consiliera blonda de la Casa Alba. Kellyanne Conway (foto) a fost linsata pentru ca s-a asezat cu picioarele sub fund, incaltata, pe canapeaua lui Donald Trump, in timp ce in camera erau niste intelectuali de culoare neagra.

 

Haideti sa nu fim ipocriti. Daca era Hillary Clinton presedinte si pe canapeaua din Biroul Oval ar fi stat cu picioarele sub fund un negru homosexual in chiloti de baie (ca ala din filmul Moonlight), nimeni nu ar fi suflat un cuvant. Nu ar fi fost politically correct fata de minoritatile sexuale si rasiale. Si la americani, presa este la fel de echidistanta ca la noi. Iti vine sa vomiti.  

 

In locul domnisoarei, sau doamnei Conway, eu as fi stat pe canapeaua lui Trump goala pusca, cu un vibrator in mana, sa se holbeze toti universitarii aia negri la mine si sa faca spume la gura CNN si New York Times.
Donald Trump nu este nici pe departe vreun om de cultura. O fi citit si el cateva reviste Playboy la viata lui, dar macar stie sa aprecieze femeile frumoase, stie sa se distreze, si de asta imi place.

 

Un sfat gratis pentru Kellyanne Conway: data viitoare cand vrei sa ti-o tragi cu Donald in Biroul Oval, lasa-ti pantofii la usa si intereseaza-te daca presedintele are vreo intalnire cu simpatizantii lui - negrii, mexicanii sau homosexualii.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele