Senzaţional de secret: Ion Iliescu vrea să participe la Uite cine dansează cu un număr de cazacioc

Cu ocazia mitingului poliţiştilor de la Bucureşti, la mine la salon au venit nişte caralii de la Slatina, care au ajuns în Capitală după ce au schimbat trei trenuri, unul la Iaşi, apoi la Constanţa şi la Satu Mare.

Băieţii au cerut un program special de masaj european, în sensul că în timp ce unul din ei îl frăgezea la colacii de grăsime de la şale pe celălat, bătându-l cu pulanul, ălălantul avea fantezia sexuală să mânânce de pe buricul meu nişte mici cu muştar iute de Tecuci.

Am zis: „În fine, asta e!” chiar dacă eu în post nu prea fac fantezii pe bază de tocătură. De la ei am aflat ceva top secret: că Ion Iliescu vrea să participe la Uite cine dansează cu un număr de cazacioc. Cică ar vrea să cheme şi corul armatei roşii, care doar cu primele opt rânduri din faţă, specializate doar pe nota Do, pot cuceri România în câteva ore.

Cică exact ca în noaptea de la Revoluţie Ion Iliescu deja a sunat la Moscova să le spună cine suntem şi ce vrem. Iar acum e pregătit ca, dacă îl respinge juriul de la emisiunea Pro TV să aibă asta ca scuză ca să cheme tancurile ruseşti. Deja are un fel de aliat în Andreea Marin, care după ce a fost măritată cu turcul ăla, este agentă acoperită a lui Erdogan, omul lui Putin.

E groasă, aşa mi-au zis poliţiştii ăştia după ce s-au îmbătat bând uleiul de masaj. Doar Mihaela Rădulescu ne mai poate salva, dacă îl roagă pe bărba-su să mai sară o dată, în chip de bombă, cum a sărit el din spaţiu atunci, dar de data asta să cadă peste tancurile ruseşti. Om vedea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele