Proiect de lege: „Piţipoancele care nu au măcar 326.500 de selfie-uri într-o săptămână nu vor mai fi primite în cluburile de fiţe”.

Un nene deputat, care vine la mine la masaj, mi-a dezvăluit un proiect de lege serios la care lucrează acum atât PSD cât şi majoritatea şi minoritatea parlamentară. Gata, s-a terminat şmecheria! Piţipoancele care nu au urcat pe Instagram sau Facebook minim 326.500 de selfie-uri într-o săptămână nu mai au voie să intre în cluburile de fiţe. Legea va fi făcută la cererea unor grupuri sindicale de piţipoance, şucărite că printre ele mai există şi impostoare care mănâncă şi nu pun poze cu farfuria, merg la toaletă şi nu-şi fac selfie-uri şi aşa mai departe. Ideea este că trebuie setate nişte standarde ale meseriei de piţipoancă. Nu poate oricine să fie piţipoancă. Iniţial s-a dorit şi introducerea obligatorie a silicoanelor, dar s-a renunţat pe motiv să în România este mai sărăcie. Dar în noua lege a piţipoancei va fi obligatoriu botoxul în pliscul obligatoriu ţuguiat.

 

La prima abatere în ce priveşte numărul de selfie-uri piţipoanca va fi avertizată, iar dacă nu remediază problema în patru zile lucrătoare de la comunicare, atunci se va merge chiar până la retragerea licenţei de piţipoancă. Poliţia se teme că vor apărea multe piţipoance la negru din cauza acestor noi reglementări ale sectorului piţipoancelor.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele