Pericolele care te pasc daca faci sex in mod regulat

Doamna sau domnisoara Vio din Tecuci m-a intrebat, pe privat, ce se poate intampla rau daca faci sex in mod regulat. Adica o data sau de mai multe ori pe zi, cu exceptia sarbatorilor legale si religioase.

Am vazut ca daca faci sex in mod neregulat, adica foarte rar, medicii spun ca te pasc tot felul de probleme de sanatate. Sexul in cantitati limitate, o data pe luna sau chiar mai rar, te poate imbolnavi mai tare decat daca esti betiv, fumezi trei pachete pe zi si mananci ca porcul.

In schimb, prea mult sex te loveste direct la cap. Am avut o prietena in Vaslui, Eva, care pana la 23 de ani s-o culcat zilnic cu 3-4 barbati. Din placere. In fiecare zi, cu alti barbati. Devenise asa, ca un robot de asamblat Logan-uri la fabrica din Pitesti. Vorbea singura pe strada si mergea dezbracata prin centrul orasului, cu o pancarta la gat pe care scria #numairezist.  

Sexul regulat, programat la zi si la ora, dauneaza foarte grav sanatatii mentale. Cunosc cupluri de sot si sotie care s-au despartit dupa trei luni in care s-au iubit ca iepurii, zi de zi, inclusiv vinerea, sambata si duminica. El cu vecina de la doi, ea cu colegul de la birou.

Prea mult sex este bun doar daca ai stat 5 ani la puscarie, ai banii lui Cristi Borcea si vrei sa recuperezi timpul pierdut. Altfel, e bine sa avem o masura in toate. Caci prea multa placere se poate transforma rapid in durere, dupa cum zicea un filosof de la Dinamo pe care l-am masat gratis, drept consolare c-o pierdut campionatul. 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele