Leo de la Strehaia despre zidul lui Trump: „Dacă zidul ăsta e ultima fiţă, atunci îl plătesc eu şi îl fac cadou lu' Loredana Chivu şi lu' Dana Criminala.”

Am auzit de la un client drogat cu cocaină şi cu aurolac ce a spus la o bere marele om de televizune Leo de la Strehaia. A auzit alde Leo că ultima fiţă în America şi în lume este zidul lui Trump. Întâi a vrut să-şi vândă BMW-ul X6 şi să cumpere el zidul sau măcar o parte din el, primi doi metri de jos. Leo a spus cam aşa: „Mădălin, io dau banii şi fac io zidul ăsta a lu' Trump, ca să-l fac cadou de nuntă lui Dana Criminala, pe care n-ar primi-o Trump în America, că ea este criminală şi el este rasist.

Apoi, dacă se poate duc zidul la Strehaia să mă laud cu el. Mai ales că noi, la Strehaia avem foarte mulţi mexicani chiar în familia mea. Apoi, ca să mă dau barosan, intru cu BMW-ul meu direct în zid, ca să arăt câte airbaguri are şi, ori fac zidul praf, ori BMW-ul, care amândouă i le fac apoi cadou lu' Loredana Chivu, plus o pereche de silicoane. Şi apoi pun să scrie cu pişat toţi ţiganii care se va face pipi pe zid Dana Criminala I love you şi o inimioară. Şi o să vorbească lumea la biroul ovul al lui Trump numai de Leo de la Strehaia. Şi poate o chem în emisune, ca amantă, pe Ivanka Trump, fii-sa, că-mi place maxim de ea”. Deci ăsta este gândul lui Leo, aţi reţinut, dragii mei! Vă pup pe toţi unde vreţi voi, dar numai pe bani! Dar pe Leo nu-l pup nici pe bani, că nu mă bag eu cu din ăştia.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele