Laurrette a luat 10 ani de puşcărie. I-a luat în căsătorie

Prima dată când am auzit de fata asta Laurette, mulatra din Brăila, mi-am spus: „Doamne, ce creier la înălţime are!”

Adică, datorită picioarelor lungi şi corpului crescut asemeni porumbului modificat genetic cu apă de ploaie, creierul ei era la înălţimea de aproape doi metri. Dar vestea care m-a oprit din masaj este că, iaca, zilele astea, Laurette se mărită din nou. Dar nu oricum, ci la puşcăria din Giurgiu, unde este priponit pentru zece ani viitorul ei soţ, un şmecheraş de Dorobanţi. Cică pentru o evaziune fiscală de trei milioane de euro.

Bă, cam puţin 300.000 pe an de pârnaie, dar, na, fiecare cu calculele lui! E clar că sistemul de penitenciare din România este foarte prielnic vieţii de cuplu. Borcea a umplut România de copii din celulă, nenea ăsta se însoară cu Laurette. Ce căcat mâncau alde Dragnea cu OUG-urile lui că la noi în puşcării este nasol pentru om. Eu propun chiar ca cei care nu prea au o viaţă sentimantal-sexuală bună să intre la pârnaie. Acolo, zbang, se însoară una, două. Ba, şi cei care nu pot face copii ar putea cere un stagiu la Poarta Albă, de unde le iese copilul. De ce să mai dai atâţia bani pe firme de dating sau pe clinici de fertilizare in vino. Nu? Parcă aşa le spune, fertilizare in vino veritas sau pe scurt, in vino. Adică bei vin roşi şi faci copii.

Ei o felicit pe Laurette şi aştept să-i iasă bărba-su din pârnaie să vină la mine la masaj. Dar să fie clar, nu-l iau de soţ. Hai, pa, vă pup ştiţi voi cum şi unde!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele