Kazahstan trece de la analfabetul chirilic la analfabetul latin

Am să vă fac o postare şi despre litere, ca să nu mai încurajăm ideea sexistă că femeile de la masaj erotic nu se ocupă cu lucruri literate. Deci am văzut că ţara Kazahstan vrea acum să treacă de la alfabetul chirilic la alfabetul latin. Nici nu ştiu ce să mai spun despre asta.

În primul rând, alfabetul ăsta chilipiliric îmi sună chiar a chilipir. Apoi mă mai gândesc că p-acolo, prin stepele kazahstaneze, ca şi prin stepele vasluiene, cei mai mulţi oameni nu ştiu să scrie nici în alfabetul chirilic, nici în cel latin, deci ce facem? Trecem de la analfabetism în chirilic la analfabestism latin. Cred că cei mai mulţi semnează cu deştul mare. Acum o să aibă amprente în latină, nu în chirilică?

Eu am avut clienţi foarte de treabă din Kazahstan, pe care i-am masat în limbajul internaţional al corpului şi al sexului, care este exact ca muzica şi ca matematica, dincolo de orice graniţe de limbă, dacă ai 100 de euro măcar. Deşi uneori şi limba are rolul ei în sex. Hai, vă pup pe toţi în ce limbă vreţi, dar numai în euro sau dolari ruseşti!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele