#josdiscriminarea. La munca egala, salarii egale

Sunt foarte suparata pe guvernul Grindeanu ca vrea sa faca salariul minim de la stat mai mare decat cel minim de la privat. Asta este o discriminare. Cum ar veni, fetele de la salon care presteaza pe salariu minim sunt mai prejos decat pocnitorile de la stat. Niciodata!

 

La mine la salon am doua stagiare la care le dau minimul pe economie. Si sunt bunaciuni, nu panarame. Mi-o spus ca pleaca sa lucreze ca parasute la stat daca nu le maresc salariul ca la bugetari. Oare ce-o fi in capul lui Grindeanu cand ia astfel de masuri lipsite de logica si de bun simt?

 

Pentru mine este clar ca curvele de la stat au productivitatea mica, o bat in cap la locul de munca. Toata ziua stau cu tigara-n bot, beau cafele, barfesc, navigheaza pe internet si asteapta spaga de la noi, astia privatii. Plus ca se poarta urat cu contribuabilii, nu au maniere. O curva fara maniere nu valoreaza doi bani. Asta o stie si Liviu Dragnea. 

 

In concluzie, il rog pe premierul Grindeanu sa se mai gandeasca, poate nu face diferente intre bugetari si privati. Pentru ca daca ajunge vreodata la salon si il dau pe mana unei stagiare nemultumite, s-ar putea sa-si bage trotineta in service. Si-i mare pacat sa avem un premier impotent. Pentru ca populimea este masochista, abia asteapta sa fie fututa de guvern.

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele