Jiji la salon la Flori. Ce înseamnă FCSB? Gigi Becali: „Fără carte scot bani”

M-a surprins ieri un client pe care mi se părea că-l ştiu de undeva, dar nu ştiam de unde să-l iau. Parcă aducea cu cineva care a dansat machidoneşte la un parastas a lu' un unchi de-a lu' tata, până a căzut cu capul în colivă. Dar p-ormă mi-am dat seama că-l ştiam de la televizor.

Era Jiji Becali, care mi-a cerut să-i fac un masaj cu brânză şi zer. Iar stând şi vorbind mi-a spus de supărarea lui că i-au luat ăştia marca Steaua, stema Steaua glurile lu' Steaua, înjurăturile cu Steaua, ce mai, tot ce ţinea de Steaua. El a rămas cu FCSB. Şi atunci l-am întrebat: „Domnu Jiji, eu nu mă pricep la fotbal, decât mi-a plăcut să-i fi făcut un masaj lu' David Beckham, dar spuneţi-mi şi mie ce înseamnă de fapt FCSB asta, de scrie pe sigla ecipei lu' Tamaş, care mai vine beat mort pe la mine pe la masaj?” Iar domnul Jiji mi-a spus că reprezintă însăşi filozofia lui de viaţă şi înseamnă FCSB = Fără Carte Scot Bani.

Şi vrea să apgradeze acronimul echipei celei mai tari din România să se cheme aşa FCSBDMPPTDMMD, adică = Fără Carte Scot Bani De Mă Piş Pe Toţi Dujmanii Mei Muie Dinamo. Va fi niţel mai greu de scandat, dar se obişnuieşte ea, galeria. Aţi înţeles, da? Hai, vă pup pe toţi ştiţi voi unde şi numai pe ce!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele