Ivanka Trump: „Dacă îmi face şi mie Borcea un copil, vă dăm rachetele Patriot gratis.”

A venit zilele trecute la mine, la salon, un nene fost securit, actualmente sereist la CIA, mai exact la Filiala CIA Bârlad, flancul estic. Şi mi-a zis de aceste rachete Patriot care cică o să ne coste 3,9 miliarde de dolari, care este cam cât bugetul învăţământului din România. Pentru ce ne-o trebui nouă rachete din asta nu ştiu! Dar spionul nostru mi-a mai spus că la nivel de vârf se poartă nişte negocieri aspre. Cică Ivanka Trump a auzit de la Kim Kardashian că în România există cel mai cel bărbat, care poate să lase gravide femeile chiar prin zidurile puşcăriei, exact cum altădată Arsenie Boca ieşea prin zidurile închisorilor afară. Doar că Arsenie Boca era sfânt.

 

Şi când Ivanka a auzit asta cică a plâns la tac-su să o treacă şi pe ea în rândul gagicilor de fiţe. Cică i-ar fi zis astfel lui Trump:

„Până şi fotomodeua aia de Valentina Pelinel, care pe brăba-su îl bat toţi tablagii de-i scot dinţii, are copil cu Borcea. Mâine poimâine Kim Kardashian o să aibă copil cu Borcea. Poate şi Elton John. Să ai copil cu Borcea e la modă, tată, crede-mă! Copilul cu Borcea este exact ca şlapii cu blană. Nu ai, eşti ultima proastă.”

 

Şi cică Trump după ce i-a şters două palme lu' fii-sa i-a zis: „Mergi şi spune-le că le dăm rachetele alea Patriot de 3,9 miliarde de dolari, moca numai să-ţi facă ăla şi ţie un copil!. Dar o întrebare mai am: eu, bunicul copilului am părul roşu. Copilul tău cu Borcea cum o să aibă părul?”

 

Ivamka a zis: „Alb-roşu, normal, că e dinamovist!”

Comentarii
Episoade recente toate episoadele