Gigi Becali, despre fenomenul #MeToo şi bărbaţii care hărţuiesc sexual femeile: "Dacă faci avansuri, înseamnă că eşti handicapat şi obsedat"

Campania iniţiată pe reţelele de socializare de către domnişoare sau doamne abuzate sau hărţuite sexual de către diverse persoane din anturajul lor capătă proporţii din ce în ce mai mari.
 
România este una dintre ţările în care au apărut mai multe voci, care-şi strigă disperarea, iar printre victimele unor asemenea comportamente se număra şi vedete. Întrebat despre fenomen, Gigi Becali a spus:
"Din fericire, fetele mele având situaţia pe care o au, nu sunt nevoite să îşi caute o slujbă sau să lucreze într-un mediu din ăsta. Nu concep ca un bărbat să agreseze sexual o femeie, doar dacă are demoni. Demonul îl învaţă aşa ceva. Dacă ar fi om şi nu ar avea demoni nu ar face aşa ceva. Ar face curte unei femei. 
La noi în ţară, legea trebuie să rezolve această problemă. Să facă puşcărie, în funcţie de câţi demoni are. El poate avea demon sau legiune. Dacă are legiune, el poate face viol, nebunul. Dacă ai mai mulţi demoni şi eşti mai agresiv, mai multă puşcărie. Dacă faci avansuri, înseamnă că eşti handicapat şi obsedat", a mărturisit Gigi Becali.
 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele