Gabriela Firea: „Dacă nu ajung voucherele pentru biciclete, suplimentăm cu vouchere pentru masaj erotic, pentru mohair, pentru botox şi pentru pătrunjel.”

Am discutat cu un client despre voucherele de bicicloanţe pe care madam Gabriela Firea vrea să le dea oamenilor. Mă gândeam să încep să primesc şi eu la salonul de masaj vouchere de tot felul: bonuri de masă, vouchere de turism sau de biciclete. Dar ce Dumnezeu să fac cu bicicleta?

Clientul meu mi-a spus că Gabriela Vrâncioaia Firea pregăteşte multe alte vouchere drept pomeni electorale.  Oricum numai pensionarii cred că vor avea timp să stea la coada aia de vouchere la biciclete. Dar după ce iau bicicleta, ce-o să facă pensionarii cu ea? Va trebui ca madam Firea să le dea şi un voucher pentru un om care să pedaleze bicicleta pensionarilor, că doar le-a promis transport gratuit, nu?

 

Deci este bine, dragii mei. Eu vă încurajez însă să veniţi cu bicileta la mine la salon. Nu de alta, dar masez şi eu mai puţin la burţile alea imense ale unora dintre voi.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele