Floricica, dansatoarea, ministra culturii, a dansului şi a Justiţiei în noul guvern PSD

Am aflat prin sursele mele despre dansatoarea Floricica, pe care o ştie tot internetul, facebookul, Gara de Nord şi Partida Rromilor.

Pe undeva îmi place că o fată simplă ca mine, dar proastă ca hamsterul meu a ieşit în faţă la proteste. Mai ales că o cheamă tot Flori sau Floricica. Am aflat, vă spuneam, că doamna Floricica, care a şi dansat pentru susţinerea PSD şi a ordonanţei de „amestiere”, va fi numită ministrul Dansului, ministrul Culturii şi ministrul Justiţiei în noul guvern PSD.

Vă mai arăt cum Floricica i-a stricat şi un discurs lui Donald Trump

 

 

şi lui Iohannis

.

Mă bucur că apar figuri noi în politică. Am aflat şi câteva din măsurile pe care le va lua Floricica: 1)    Vor fi date înapoi la oameni toate like-urile furate de Facebook; 2) Vor fi luate like-urile de la bogaţi şi date la săraci; 3) Liviu Dragnea va dansa din buric în fiecare joi pentru popor; 4) La pensie se vor da câte o sută de like-uri pe lânga suta de lei.

 

Eu aştept şi opinia domnului Pleşu despre dumneaei. Am auzit că o să-l ia consilier la ministerul Culturii. Gata! Vă pup pe toţi unde vreţi, dar numai pe bani!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele