După şampania de 45.000 de euro, în clubul de fiţe s-a făcut curat cu un mop de 300.000 de euro

Am văzut şi eu vrăjeala aia de ştire care cică un miliardar care a vrut să rămână anonim a cumpărat o şampanie de 45.000 de euro. Deci s-o luăm pe rând. Întâi că şampania aia avea vreo zece kile, deci dacă împarţi la 0,75 l, cât este o sticlă normală, preţul de la şampania lui vine undeva la câteva mii de euro, mai exact trei mii şi ceva sticla, care nu mai e aşa o mare scofală. Că dacă pui că acolo-şa adaosul comercial face o cola să coste 50 de euro, şampania lui vine la vreo şaij de cole, deci cum ar veni la câteva peturi mari de Coca-Cola. Deci nu e vreo mare sfârâială. Apoi eu mai cred ceva: din ăia 45.000 de euro, cât l-a costat şampania, cred că 15.000 de euro a costat să sune clubul la toată presa, să dea o chiftea la fomiştii de ziarişti de monden, ca să scrie despre şampania lui. Vă daţi seama că de fapt în sticla de şampanie era must. Bine, io n-am nimic cu mustul, chiar îmi place.

 

Apoi mi-a mai spus un client de-ai mei că cică fiţele de la club nu s-au oprit la şampania de 45.000 de euro. Mopul cu care s-a spălat apoi pe jos, după şampania buclucaşă a costat nu mai puţin de 300.000 de euro. Coana Safta, femeia de serviciu este o lipoveancă foarte mândră, care ţine la probitatea ei profesională şi spală numai cu mopuri din astea de 300.000 de euro. S-ar putea ca mopul ăla să coste un euro în piaţă, dar el ajunge să coste atât fiindcă coana Safta a zis că ea cu atât îl vinde, la un caz că cineva vrea să-l cumpere.

 

Mopul mai este cumva important fiindcă o mare personalitate a fiţelor de la noi a stors mopul cât să curgă şampania ştearsă de pe jos din el, iar apoi a pus în pahar această şamanie şi a consumat-o cu iubita lui, o piţipoancă de pripas p-acolo. I-a dat şi la Cancan cu şampania scumpă din mop în pahar. Deci aveţi grijă că şi oameni simpli pot fi miliardari dacă umflă cifrele care nu-s decât în capul lor. Hai, vă pup pe toţi pe unde vreţi, dar numai pe sume decente, că io nu-s nebună şi nici mincinoasă!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele