După atentatul cu camion de la Berlin, un atentat cu autobuz la Bragadiru

Cunosc un ajutor de adjunct de tractorist care vine la mine la masaj din Bragadiru, de lângă Bucureşti. El mi-a relatat despre un atentat la viaţa oamenilor bragadirieni cu o rată preorăşenească, cu care vine el în Bucureşti, să cumpere tutun ieftin de contrabandă de la târgul din Valea Cascadelor pentru soacră-sa, şi masaj scump pentru el, la mine la salon.

Cică prima fază a atentatului a fost nu că preorăşeneasca ar fi intrat în mulţimea care aştepta sub streaşina ferometalului din sat, acolo unde este staţia, ci că, dimpotrivă, rata nu a venit timp de patru ore şi oamenii au îngheţat la minus patru grade Celsius. Ba chiar unul dintre cei care aştepta, fost suplinitor de profesor de fizică la Chitila, s-a oferit să transforme gradele Celsius în grade Faranhait, sau cum s-o scrie, ca să pară mai suportabil de insuportabilă temperatura friguroasă.

Oricum manevra nu a ţinut şi oamenii au îngheţat în continuare. Apoi, după patru ore de atentat cu frig, boul de şofer a sosit. Oamenii au urcat, dar în autobuz era un fum înecăcios, care a continuat atentatul împotriva la plămânii oamenilor, plus o suită de frâne care a atentat la tâmplele pasagerilor, care au dat cu capul de bare şi de vechile taxatoare comuniste, alea de 56 de kig. de fontă.

La intrarea în Bucureşti şoferul a oprit, abuzând de răbdarea la cetăţeni, şi a luat o vişinată amestecată din belşug cu ţuică la barul de zi de pe centură. Acolo s-a certat cu barmaniţa şi la plecare i-a strigat, peste umăr, de pe scara autobuzului „Halal de bar!”, iar lumea a înţeles Allahu Akbar, ceea ce l-a băgat pe şofer direct între suspecţii de terorism, căruia, Doamne, fereşte! dacă-l prindea, poliţia germană îi dădea drumul pe loc, că ei aşa procedează cu teroriştii asasini.

Deci Crăciun fericit la toată lumea şi mare grijă!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele