Cum se va împărţi colosala avere a miliardarului Adamescu: Băiatul său va lua nişte ani de puşcărie, fosta soţie va rămâne cu ceva amintiri

Am aflat de la un client de-al meu miliardar de carton, dar cu penis de mămăligă, dedesubturile morţii tragice a miliardarului Adamescu. Cică miliardul a murit din cauza la stafilococul auriu. Păi, mi se pare şi normal. Ca bogătan evident că avea şi stafilococul din aur. Sau din platină. Noi, ăştia mai amărâţi, murim maxim de un stafilococ de cupru, alămuri sau din plastic vopsit ca gablonzurile. Fiul său, care a fost urmărit pentru arestare la greu de Poliţia noastră, şi a fugit prin Anglia şi Germania, cică s-ar putea să rămână, ca moştenire cu puşcăria pe care n-a mai făcut-o tată-său. Dar se pare că tânărul e serios şi nu se va mulţumi cu atât. Cică va mai face şi pe cont propriu ceva ani de pârnaie. Bun aşa! Tatăl va fi mândru.

 

Pe mine nu mă interesează cancanurile astea. Aprind o lumânare de sufletul răposatului, că eu oricum aprind lumânări parfumate la mine la masaj, vărs un pic de ulei de paciuli pe jos şi Dumnezeu să-i ierte pe toţi oamenii care au murit. Zilele trecute am avut la masaj o gaşcă de bărbaţi care tocmai veneau de la un priveghi. M-au pus să-i masez cu colivă şi apoi au vrut să mănânce bomboanele colorate din colivă de pe sânii mei, că cică aşa îi plăcea răposatului. Am zis şi eu veşnica pomenire, am hâţânat un pic coliva în timpul sexului şi asta a fost. Toată lumea s-a simţit bine.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele