Cum sa te mariti cu un milionar. Rusoaicele fac cursuri de seductie la Academie


Frumoasele tinere din Rusia studiaza la academii in adevaratul sens al cuvantului cum sa puna mana pe barbati instariti, care sa le faca viata un deliciu.

Un jurnalist britanic cu origini rusesti descrie in cartea sa, "Nimic nu e adevarat si orice e posibil", ce se intampla la "academia femeilor in cautare de barbati bogati" din Rusia moderna. Un pasaj din volumul lui Peter Pomerantev a fost publicat pe site-ul Business Insider.

"Teoria afacerilor ne invata o lectie importanta. Trebuie intotdeauna sa incerci sa afli in totalitate ce isi doreste clientul. Aplicati acest principiu atunci cand cautati un barbat bogat.

La prima intalnire, exista o regula-cheie: nu vorbi niciodata despre tine. Asculta-l pe el. Lasa-l sa creada ca e fascinant. Afla care sunt dorintele lui. Studiaza-i hobby-urile. Apoi schimba-te in functie de aceste lucruri", spune o instructoare a academiei, in timpul unui curs.

In sala, un grup de tinere blonde iau notite. Sa gasesti un domn cu bani este o abilitate, o profesie. Cladirea in care functioneaza aceasta scoala neobisnuita are sali placate cu marmura, oglinzi imense si detalii aurii pe mobilierul luxos.

Acolo gasesti un spa si un salon de frumusete. Fetele se duc mai intai la cursuri, iar apoi se epileaza si se bronzeaza la salon. Instructoarea este o doamna roscata in varsta de 40 si ceva de ani, cu diploma in psihologie si MBA, cu zambet patrunzator si voce subtire.

"Nu purtati niciodata bijuterii la prima intalnire, barbatul trebuie sa creada ca sunteti sarace. Trebuie sa il faceti sa isi doreasca sa va cumpere bijuterii. Mergeti la intalnire cu un jaf de masina. Trebuie sa il faceti sa vrea sa va cumpere una mai buna", le invata aceasta pe fete, care in continuare iau atente notite.

Tinerele platesc 1.000 de dolari pentru fiecare saptamana de curs. Exista zeci de astfel de academii in Moscova si Sankt Petersburg si au nume precum "Scoala Geisha" sau "Cum sa fii o femeie adevarata".

"Mergeti intr-o zona scumpa a orasului. Sa aveti o harta la voi si sa va prefaceti ca v-ati ratacit. Un barbat instarit s-ar putea oferi sa va ajute", le spune instructoarea.


 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele