Cum sa ramai insarcinata cu un miliardar

M-a intrebat pe privat domnisoara Lucy din Craiova cum sa faca sa ramana insarcinata cu un miliardar.

Prima conditie este sa mergi la un chiosc de ziare si sa cumperi catalogul Top 300 miliardari. Pe astia ii imparti in 3 mari categorii: divortati, burlaci si insurati. Din experienta iti spun ca cele mai mari sanse de reusita le poti avea la miliardarii insurati. Cu siguranta vei gasi printre ei macar zece barbati care-s plictisiti de nevasta, de copii si de soacra. Ii recunosti usor (dupa figura si dupa mers) ca umbla cu limba scoasa dupa o aventura.

Dupa ce l-ai contactat si i-ai starnit interesul cu un selfie in care te joci cu para de la dus in chiloti, stabilesti o intalnire la hotel. Ii spui din prima papagalului ca tie nu-ti plac copiii si, daca vrea sa ti-o traga, sa-si puna repede trei perechi de prezervative. Sau, si mai bine, sa foloseasca prezervativul cumparat de tine, o inovatie in domeniu, facut dintr-un cauciuc special, care nu se rupe nici daca bagi in el trei saci de cartofi.

Fii atenta! Inainte sa-i dai prezervativul, te duci la baie si-l gauresti cu cheia de la masina. Asta-i tot secretul. Ramai gravida la sigur.

Papagalul de miliardar are pe urma doua variante: 1) divorteaza si te ia pe tine de sotie, sau 2) nu divorteaza, in schimb te tine in puf, ca pe-o printesa, si pe tine si pe copchilul vostru rezultat dintr-un defect de fabricatie al prezervativului.

Mult succes si sa-mi spui si mie cine-i prostu' pe care l-ai incaltat, poate-i fac si eu un copil dupa ce se plictiseste de tine.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele