Cum fac amor eschimoşii? Practicile bizare ale acestora
Eschimoşii se numără printre popoarele care practică aceleaşi metode sexuale de sute de ani. Acestea pot fi considerate de unii absolut bizare.


Încă din copilărie, fetele sunt promise şi învăţate să fie complet supuse bărbatului pe care urmează să îl ia de soţ. Dar asta nu este tot. Căsătoriile sunt atipice, iar bărbatul poate permite altor soţi să întreţină relaţii sexuale cu alţi parteneri, căsătoriţi şi ei. Acest ritual este asociat cu scopuri religioase şi este aprobat de şaman. Motivul este dorinţă de a avea un climat sau condiţii de vânătoare mai bune, scrie site-ul Mondonews.ro.


Se pare că locuitorii din Groenlanda, tot în numele spiritualităţii, practică un ritual care este de fapt...o orgie.  Cuplurile căsătorite se adună într-una din locuinţe, şamanul contactează spiritele, se sting luminile, fiecare persoană are raporturi sexuale cu una de sex opus cu care nu este căsătorita apoi se aprind din nou luminile. Ideea este aceea de a obţine cooperarea spiritelor.

Numită co-căsătorie, multe cupluri de eschimoşi se unesc cu scopul de întărire economică a celor două familii, mai ales în timpuri de restrişte. În general fiecare cuplu îşi păstrează propria gospodărie şi soţii se schimbă între ei.


 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele