Clubul Tractoristilor fara carnet din Romania

Am citit o stire pe net care m-o dat pe spate, sa mor eu. Judecatorii o stabilit ca daca esti tractorist si n-ai carnet, poti sa te urci pe tractor si sa mergi linistit pe drumurile publice, ca nu patesti nimic. Politia rutiera nu are ce sa-ti faca. Te doare la trotineta. Eu nu am carnet de conducere si m-am gandit sa vin la salon cu tractorul. De fapt, vreau sa merg cu tractorul si la mall, si la aeroport, cand plec din tara, si la Poiana Brasov, pe DN1, sa ma fluiere golanii cu Mertzane, Rover-uri si BMW-uri.

Ce poate fi mai sexy decat Flory din Vaslui calare pe tractor, pe Calea Victoriei? Si daca ma supara doamna Firea de la primarie, pot sa bag plugu' in asfalt, la o adica. Sa ramana ceva in urma mea, ca in urma ei o sa ramana decat ouale de Pasti.

Eu de mica am visat sa ma fac tractorist. Il vedeam pe taticu cum se chinuia el sa impinga plugu' cu vaca, pentru ca nu avea bani de tractor. Poate ca acum o sa-i cumpar si lui unul. Daca esti beat si n-ai carnet, poti sa mergi cu tractorul pe centura, sa agati pocnitori care vor sa si-o traga cu taranii, direct pe ogor.

Asa cum motociclistii au cluburile lor, asa si eu o sa fac un club al tractoristilor - TRACTOR ANGELS. Deja m-am gandit sa-mi trag un tatuaj pe fund, cu un tractor rosu, care sa fie emblema clubului. In fiecare sambata o sa mergem pe traseul Bucuresti-Vama Veche, cum face Lucian Mandruta cu biciclistii lui. Doar ca noi o sa ajungem mai repede, o sa putem bea si fuma la volan, si o sa fim mult mai odihniti.  Merita sa-ti iei tractor, sa mor eu!  

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele