Cică pedepsele cu închisoarea de pâna la un an să se execute acasă. Dar de ce nu la salonul de masaj?

Bună ziua, dragii mei! Ştiţi că nu prea mă omor cu politica, decât în măsura în care mă priveşte pe mine şi pe clienţii mei. Adică urmăresc ordonanţele de urgenţă pe sex oral, sex normal, chestii d-astea, care ţin de meseria mea; ultimele reglementări europene în materie de CIM, CIF şi COB; prevederile comisiei de la Veneţia pe partea de role-play. Dar, deşi socio-profesional mă interesează doar asta, uite mă mai interesează şi viitorul ţării în general. Buuuun!

Am auzit că UDMR a propus exact această golănie într-un proiect de lege: cine are pedepse mai mici de un an să le execute acasă. Păi, bravo, mă! Dacă tot vrei să-l chinui niţel, pune-l să stea un an, nu acasă, ci la servicu. Sau cu soacră-sa în casă. Asta este cât de cât o măsură punitivă.

Ruşine parlamentarilor penali! Dar ce faci, tată, cu unul care, pâna la comiterea infracţiunii a fost homeless, şi dormea prin Cişmigiu? Practic îl laşi să execute pedeapsa prin oraş, nu? Cred că asta o să facă şi Dragnea. O să spună că este homeless şi doarme sub cerul liber, ca să execute pedeapsa pe tot întinsul văzduhului patriei. Ba, o să declare că vara el dormea homeless în nişte staţiuni în sudul Franţei, că migra ca păsările călătoare, după anotimpuri.

Deci eu vin cu un amendament la această lege: să se execute pedepsele şi la salonul de masaj. Iar nouă, fetelor să ne deconteze Administraţia Naţională a Penitenciarelor serviciile de găzduire, masaj, voie bună, sex, ţigara de după. Promit că în timpul masajului o să încerc să reeduc şi să reintegrez social elementele ajunse la marginea societăţii care vin la mine. Îi iau cu vorba bună şi le modific ideile morale, în timp ce le satisfac poftele sexuale. Dar mă tem că, după aşa o detenţie, o să mai comită infracţiuni ca să ajungă iar la mine.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele