Ce le făcea Maria Tereza bărbaţilor cu care făcea amor! "Trăgea de o manetă şi se desfăceau...


Pentru astăzi, la ora de cultură sexuală, m-am interesat de cele mai dure femei din istorie, din punct de vedere sexual, desigur. Şi am aflat că aici, în România, a trăit una dintre cele mai adevărate dominatoare.

Legendele ţesute în jurul împărătesei Maria Tereza sunt localizate la jumătatea secolului XVIII-lea şi sunt de-a dreptul înfricoşătoare, în special pentru reprezentanţii sexului tare.

Legendele care circulă în zonă îi atribuie împărătesei mai multe crime, victime căzând, se pare, tocmai bărbaţii cu care Maria Tereza făcea amor.

"Maria Tereza intra cu bărbaţii pe poartă castelului, că atunci era canal de apă în jur, şi, după ce petrecea cu ei, dacă îi plăcea, îi ducea într-o camera de la etaj şi îi poftea să intre acolo. După ce bărbatul îi trecea pragul, împarateasa trăgea de o manetă şi se desfăceau podelele, iar omul cădea în nişte săbii ce erau aşezate cu vârful în sus", spune legenda.

Legendele mai spun că din camera cu săbii exista un tunel care comunica direct cu un râu şi că toate cadavrele ajungeau în apă. N-ar fi rău să avem şi noi la salonul de masaj un tunel prin care să evacuăm clienţii prea beţi ca să plece pe picioarele rău sau chiar ăia care adorm cu nesimţire în timpul masajului.

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele