Care e cea mai periculoasă poziţie sexuală


Un studiu efectuat de cercetătorii brazilieni a scos la iveală care este cea mai periculoasă poziţie sexuală pentru un bărbat şi cum poate duce această la fractură de penis.


„Ipoteza noastră se bazează pe faptul că atunci când femeia este deasupra, ea controlează mişcarea cu toată greutatea corporală şi nu se poate opri atunci când penisul face o penetrare greşită, întrucât ea nu simte o durere majoră. Atunci când bărbatul controlează mişcarea în timpul actului sexual, el are mai multe şanse să oprească penetrarea atunci când simte o durere legată de vătămarea penisului”, se arată în studiul cercetătorilor.

Cercetarea a fost bazată pe numărul de cazuri de penis fracturat înregistrate la spitalele de urgenţă din Brazilia. Mai mult de jumătate din acestea erau cauzate de o poziţie sexuală denumită „văcăriţă inversată”.

O fractură de penis cauzează foarte multă durere. În circa 40% dintre cazuri, un sunet de trosnire poate fi auzit. Există două modalităţi pentru a trata un penis fracturat. Una nu implică o intervenţie chirurgicală, ci administrare de analgezice şi antiinflamatoare, în timp ce a două este operaţia.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele