Aşa îţi dai seama câţi parteneri intimi a avut iubita ta! Detaliul care o dă de gol

Oamenii de ştiinţă din California au descoperit o legătură dintre înălţimea unei persoane, greutate corporală şi partenerii sexuali pe care i-a avut.


Într-un studiu realizat pe 60,058 bărbaţi şi femei heterosexuali, cercetătorii de la Universitatea Chapman au aflat că bărbaţii şi femeile mai scunzi şi cu o greutate mai mică au mai puţini parteneri sexuali decât cei cu o înălţime normală şi o greutate normală.

De asemenea, bărbaţii foarte înalţi au avut cu până la trei partenere sexuale mai mult decât bărbaţii scunzi sau cei cu o înălţime medie.

Explicaţia ar fi că, de obicei, femeile preferă bărbaţii mai înalţi.

Numărul aproximativ de parteneri sexuali pe care i-au avut persoanele cu vârste între 30 şi 44 de ani este opt. 58%  dintre bărbaţi şi 56% dintre femei au avut mai mult de cinci parteneri sexuali, în timp ce 29% dintre bărbaţi şi 56% dintre femei au avut 14 parteneri sexuali.

Cât despre legătura dintre greutatea corporală şi numărul de parteneri sexuali, femeile care aveau o greutate mai mică decât cea normală au avut mai mulţi partneri sexuali, însă în cazul bărbaţilor, ”grăsuţii” au fost cei cu mai mult succes. Bărbaţii cu o greutate mai mare decât cea normală au avut mai multe partenere sexuale.
 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele