10.000 de bugetari din Tanzania daţi afară fiindcă şi-au falsificat diplomele

Am auzit că în ţara Tanzania au fost daţi afară 10.000 de bugetari pentru că aveau diplome de studii false. (link http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/10-000-de-bugetari-concediati-pentru-ca-si-au-falsificat-studiile-715632)

În primul rând mă gândesc ce diplome de studii puteau ăia să aibă? Chiar şi falsificate. Facultatea de încheiat la şireturi. Ba nu. Greşesc. Asta cu şireturile chiar nu are rost, că sărmanii merg mai mult desculţi p-acolo. Doctorat de mâncat cu mâna. Masterat în fugit de leu prin savană. Şcoala postliceală de băut apă. Deşi şi asta pare de domeniul şmecheriei. Acolo numai miliardarii au bani să bea apă. Vă daţi seama că în Bamboo-ul de la ei îţi aduce cu artificii şi petarde o stacană cu apă care costă cât Dom Perignom-ul de la Bamboo-ul din Bucureşti.

 

Eu am cunoscut în domeniul meu fete fără prea multă şcoală, dar care s-au descurcat în viaţă fără să falsifice ceva, diplome de exemplu. Bine, cele mai multe falsifică la greu orgasmul, adică îl mimează. Dar asta nu cred că este condamnabil. Aşa că vă dau un sfat: nu mergeţi pe falsuri în viaţa sexuală, în viaţa reală, în viaţa virtuală. Hai, vă pup pe toţi pe unde vreţi, dar numai pe bani adevăraţi, nu falşi.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele